aryca webáruház, webshop
Üzleti szabályzat

Az elállás joga

 

Minden (online vagy telefonos) vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van:
- Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári csomagolásban érkezik vissza, és minden csomagolási és termékelemet tartalmaz. Az elállásra vonatkozó igényét be kell jelenteni.
- A postán, vagy futárszolgálattal visszaküldött termék árát legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra.
- A visszatérítés nem vonatkozik a ki- és visszaszállítási költségekre, esetleges beszerelési költségre.
- A vevő által használatba vett, vagy hiányos csomagolásban, nem karc-, és sérülésmentesen visszajuttatott termék esetében nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, a saját költségére.
- Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. A vevő ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Adatvédelem


A vevők adatait a szerződés teljesítéséig tároljuk. Cégünk az adatokat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozója.Az alvállalkozók a személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Szavatosság
Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig. Minden műszaki termék mellé a gyártó vagy nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.


Cseregarancia: 


Csak a sérülésmentes, hiánytalanul, a tartozékokkal együtt, eredeti dobozban visszaküldött termékekre vállalunk cseregaranciát.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Az ide vonatkozó jogszabályokról bővebb információt itt talál.


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Ékszerdoboz YK13B037
Ékszerdoboz YK13B037

6.840 Ft
AKCIÓ! - 30%
4.790 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Partnereink 

Az olcso.hu partnere az aryca.hu


Webáruház készítés és bérlés

0.41 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés