aryca webáruház, webshop
Információk Nagyker Partnereinknek
Már Nagyker partnereinknek is lehetőségük van a webáruházon keresztül leadni rendelésüket.
Fontos tudnivalók a regisztrációval és egyéb rájuk vonatkozó feltételekkel kapcsolatban:


Regisztráció menete:

- Leendő partnerek/viszonteladók rendszerünkben történő regisztrációjához a következőkre van szükségünk:
1/ Boltot üzemeltető cég vagy egyéni vállalkozó esetén: a cég vagy ev. és a bolt neve, elérhetőségei; beszkennelt működési engedély; képviselő neve és elérhetősége.
2/ Más jellegű üzleti tevékenység esetén (teherautós nagykereskedelem, webshop, stb): a cég tevékenységének, profiljának rövid leírása; képviselő neve és elérhetősége, weboldal címe (ha van).

Általában célszerű legalább egy alkalommal személyesen is ellátogatni nagykereskedésünkbe az első netes rendelést előtt: a weboldalon található termékeknél jelentősen nagyobb választékkal várjuk viszonteladó vásárlóinkat. Ha ez nem megoldható, természetesen a fenti adatok elküldésével is megoldható a regisztráció és az interneten keresztüli rendelés.

Vásárlás:

Webáruházon keresztül történő valamint személyes vásárlás esetén is meg kell haladnia a vásárlás összegének a nettó 10.000 Ft-ot.

- Ha 
webshopon keresztül szeretne vásárolni tőlünk, akkor külön be kell regisztrálnia magát az aryca.hu címen elérhető webáruházunkba. Ezt követően (a fentiek szerint) átállítjuk státuszát nagyker partnerre, amiről küldünk egy e-mailt és a következő bejelentkezésénél már a nettó nagyker árakat fogja látni és tud is rendelést leadni. Miután összekészítettük a csomagot, e-mailben elküldjük a számlát, amit előreutalással kell kiegyenlíteni. Amint beérkezik cégünkhöz az összeg, futárszolgálattal küldjük a csomagot, ami dobozonként +1000 Ft-os szállítási díjat jelent illetve saját szállítót is küldhet az áruért, ha megoldható.

Személyes vásárlásra a Budapest, Gubacsi út 31. alatt található mintaboltunkban van lehetőség. Itt a vásárlás végösszegét CSAK KÉSZPÉNZZEL vagy kollégánkkal való egyeztetés után átutalással tudja kiegyenlíteni.

Árak:
- Fontos tudni, hogy, mivel weboldalunkat elsősorban kiskereskedelemre, egyéni vásárlók használatára hoztuk létre, a rendszer a nettó nagykereskedelmi árakat a bruttó kiskereskedelmi árakból számolja vissza. Ez általában pontos nagyker árakat eredményez, de esetenként (akciós termékeknél, kerekítéseknél) jelentéktelen, ritka esetekben nagyobb eltérést adódhat. A pontos nagykereskedelmi árakat a rendelést követően megküldött számlán találják meg.

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Ékszerdoboz YK13B038
Ékszerdoboz YK13B038

3.230 Ft
AKCIÓ! - 30%
2.261 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Partnereink 

Az olcso.hu partnere az aryca.hu


Webáruház készítés és bérlés

0.25 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés